Outdoor-sport

Outdoor-sport

Gravity Longboard

(238) Een longboard van het merk Gravity. Dit is het model Carve Island. Dit is de smalste longboard in de Carve Island serie. De lengte van de longboard 99.5 cm. Doordat deze longboard zo smal is,is die erg veelzijdig. je kan hard rijden, sliden en eventueel grinden.

naar de website

Longboard Gravity 45

(238) Dit is een longboard van het merk Gravity. Dit longboard heeft een print op het deck van palmbomen. Deze longboard is ervoor gemaakt om een leven lang mee te gaan. Het materiaal is gemaakt van goede kwaliteit.

naar de website

Longboard Apex

Een longboard van het merk Original. Het model is Apex 40.Deze zwarte longboard heeft een gekleurd deck en is ontwikkeld voor de freeride freestyle skaters.

naar de website

Longboard Gravity

Dit is een longboard van het merk Gravity. De longboard is blauw met zwart.De lengte is 102 centimeter. De longboard is ontwikkeld voor de allround skater.

naar de website

Derby Rollerskates zwart/wit

(238) Dit zijn zwart met witte derby rollerskates van het merk Jackson Vibe. Het model heet JR100. het is een fijne instapschoen voor de beginnende speler. Deze rollerskates heeft groene wielen en is comfortabel.

naar de website

Derby Rollerskates zwart

(238) Dit zijn Derby rollerskates van het merk Antik AR1. Deze speciaal ontwikkelde skate is gemaakt naar de wensen van de top derby spelers. De skates zij dus van hoge kwaliteit. De zwarte skates zijn gemaakt van leer en voelen aan alsof je op sneakers loopt,dus een goede comfort.

naar de website

Stuntstep BLUNT

(238) Dit is een stuntstep van het merk BLUNT. De step is lichtblauw met zwart. Dit is het nieuwste model. De stuntstep is licht.

naar de website

Classic stuntskates

(238)Dit zijn stuntskates van het merk USD. Deze stuntskates heten Classic Throne Allstar. De kleur is navy met zwart. Deze skate is het nieuwste model van dit merk

naar de website

Skateboard Darkstar

(238)Een skateboard van Darkstar. Dit is de groene versie. De maat van skateboard is 7.7 en de skateboard wordt compleet geleverd.

naar de website

Longboard Sector Nine

Dit is een longboard van het merk Sector Nine. De longboard is kleurrijk en flitsend. De kleuren zijn felroze en felblauw. De longboard is smal.

naar de website

Cliche

(238)Een Cliche Imported skateboard in de kleuren wit, groen en goud. De maat is 8.0. De skateboard wordt compleet geleverd.

naar de website

USD Stuntskates

(238)Prachtige stuntskates van het merk USD. Dit is de Seven Clan, volledig in het wit. Deze skates zijn goed voor zowel de beginners als de gevorderden.

naar de website

Rollerskates blauw

(238) Leuke, funky rollerskates van het merk Sure Grip. Deze rollerskates zijn voor recreatief gebruik. De kleur van deze skates zijn Jasmijn/paars, maar deze skate is in 4 kleuren te verkrijgen. Deze skates hebben 78a wieltjes, dus dat skate prettiger over tramrails, scheuren in het wegdek en grote stenen.

naar de website

Stuntstep Sacrifice

(238)Dit is een stuntstep van het merk Sacrifice. Dit is het nieuwste model de AK110.

naar de website

Speedskates

Speedskates zijn bedoeld voor snelheid en lange afstand skaten. Speed skates hebben een lang, stijf frame wat resulteert in een rustige slag en een grote kracht-overbrenging. De snelheid van deze skates zijn hoog, maar je ben minder wendbaar in vergelijking met recreatie skates.

BLIND Heady Tei Dye

(238)Dit is een BLIND Heady Tei Dye Skateboard. De skateboard is zwart met wit en grijs. De maat is 7.6. De skateboard wordt compleet geleverd.

naar de website

Razors stuntskates

(238)Dit zijn stuntskates van het merk Razors. Dit is een nieuw model van de serie Aragon. De skate is grijs met zwarte details. De skates zijn van hoge kwaliteit en erg licht. de A6 heeft een prachtig design.

naar de website

Skateboard ANTI HERO

(238)Dit is de ANTI HERO Eagle Dead Bleed skateboard. De Eagle Dead Bleed van Anti Hero is een skateboard met een hoge kwaliteit, Anchor Trucks en een 8.0 inch deck. De skateboard is geschikt voor straat en park.

naar de website

Freeskates

Free skates worden ook wel urban skates genoemd. Deze skates zijn geschikt voor slalom, springen en acceleraties. De skate kenmerkt zich door een kort onderstel, een stabiele schoen en een stijve frame. Door een stijve frame is er geen energie verlies en wordt alle energie omgezet naar snelheid. De grote van de wieltjes maken degelijk uit. Grote wielen zijn sneller dan kleine wielen, maar minder wendbaar. Free skates zijn snelle, wendbare skates en dus minder geschikt voor lange afstanden.

Rollerskates kleurrijk

(238) Dit zijn kleurrijke rollerskates van het merk Rio Roller. De skate is blauw met zwarte stippen en heeft roze veters en wielen. Deze skate is leuk voor de beginners en zijn erg flitsend. Ondanks de dierenprint is deze skate gemaakt van vegan diervriendelijk leer.

naar de website

SEBA free skates

(238)Dit zijn Free skates van het merk SEBA FR1. Dit is het nieuwste model in de serie. De free skate is zwart met wit en heeft een wijde schoen met plastic wieltjes.

naar de website

Stuntskates

Stuntskates zijn, zoals het woord al zegt, gemaakt om te stunten. Deze skates zijn erg sterk, zodat je er goed mee kan grinden en springen. Stuntskates hebben kleine, platte wielen, goed voor stunten, maar de skates geven minder snelheid en zijn minder comfortabel.

Stuntstep SLAMM

(238)Dit is een stuntstep van het merk SLAMM. Dit is het nieuwste model in de kleuren groen en zwart.

naar de website

Skateboard Classic Kenny

(238)Een klassieke skateboard, een echte Kenny 8.0. Een kleurrijk skateboard, die compleet geleverd wordt.

naar de website

USD stuntskates

(238)Dit zijn stuntskates van het merk USD. De skates zijn olijfkleurig en goed voor zowel de beginnende als de gevorderde skater. Dit model is het nieuwe model in de reeks. Alle onderdelen zijn los te vervangen, zo kan je jouw skates helemaal aanpassen.

naar de website

Derby Skates rood

(238) Dit zijn rode derby rollerskates van het mer Riedell. Deze versie heet Diablo Red. De schoen is uitermate geschikt voor beginners, heeft veel comfort en is van hoge kwaliteit.

naar de website

Rollerskates zwart

(238) Dit zijn rollerskates van het merk Riedell. Het model heet Dart Black.Deze skates zijn speciaal gemaakt voor de beginnende rollerskater. Deze zwarte rollerskates, hebben rode wieltjes en zijn ook verkrijgbaar in andere kleuren.

naar de website

Enjoi Rasta

(238)Dit is een Skateboard van Enjoi. De skateboard heeft de kleuren van de Rasta, dus geel.goud, groen en rood. Op het skateboard zie je licht het logo van Enjoi, een panda. De skateboard wordt compleet geleverd.

naar de website